Indignació a Santa Coloma de Cervelló pels horaris reduïts al CAP que reobrirà el 14 de setembre

Salut.

El Govern municipal i la ciutadania consideren insuficient aquest horari reduït.
El Govern municipal i la ciutadania consideren insuficient aquest horari reduït.

El Servei Català de la Salut i l’Institut Català de la Salut han comunicat a l’Ajuntament que el CAP de Santa Coloma reprendrà l’atenció presencial programada el proper 14 de setembre amb servei de medicina general, infermeria i pediatria dos dies a la setmana, dilluns i dijous, de 8:00 a 14:00 hores.

L’Ajuntament reitera la seva disconformitat amb la mesura per considerar que els serveis i horaris que es tornen a proposar continuen sent insuficients per garantir una atenció sanitària de qualitat a la població.

Continua exigint, com ve fent des del mes de juny, el restabliment de la plena normalitat en el CAP de Santa Coloma de Cervelló pel que fa a horaris i serveis per tal de garantir que la ciutadania pot fer front a aquesta nova etapa amb l’atenció primària i la confiança que necessita i es mereix.

CatSalut i l’ICS justifiquen en el seu comunicat que el servei continuarà oferint-se en horari reduït per la necessitat d’adaptar els serveis sanitaris a la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Tot i que posen de manifest que la seva voluntat és tornar a la normalitat en la mesura del possible, no han fixat encara una proposta ferma per reobrir el CAP en tot el seu horari.

CatSalut i l’ICS recorden a la ciutadania que continua essent important prioritzar el contacte amb els serveis sanitaris via web o telefònicament, evitant els desplaçaments als centres de salut si no són necessaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article