Pimec posa en marxa 7 projectes per persones en situació d’atur amb l’objectiu d’aconseguir la incorporació laboral de més de 450 joves

Economia.

Com sempre els joves es troben a la situació més fràgil.
Com sempre els joves es troben a la situació més fràgil.

La patronal inicia 7 projectes d’inserció laboral dins del marc del Projecte Singulars 2020, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu dins el Pla Nacional de Garantia Juvenil, iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball.

Pel desenvolupament d’aquests projectes, PIMEC participa en diferents aliances creades amb diverses entitats, com ara Ajuntaments, Consells Comarcals, Centres Formatius i SLO, repartides entre les comarques del Bages, Vallès Oriental, Vallès Occidental, Barcelonès, Gironès i Baix Llobregat.

Aquests projectes tenen per objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16-29 anys oferint-los una formació professionalitzadora, i una tutorització i seguiment personalitzat, apropant-los i orientant-los cap a les necessitats laborals del teixit productiu del territori.

A banda d’aquests projectes, PIMEC també participa en 3 projectes més col•laborant activament en tasques de prospecció empresarial. Aquests projectes estan situats a Sant Adrià del Besòs, al Baix Llobregat i a Girona, on en conjunt es pretén inserir a més de 200 joves.

Donat l’èxit de l’anterior edició del projecte Singulars, on es va assolir una mitjana d’inserció del 79.3%, els projectes d’enguany parteixen d’aquest valor de referència per seguir apropant els joves al teixit empresarial del territori i fomentant una ocupació estable i de qualitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article