Nova convocatòria de subvencions a autònoms de Sant Vicenç dels Horts

Economia.

En la línia d’enfortir el teixit social i econòmic de la ciutat s’ha obert una nova convocatòria per donar suport al personal autònom.
En la línia d’enfortir el teixit social i econòmic de la ciutat s’ha obert una nova convocatòria per donar suport al personal autònom.

Es tracta de subvencions de fins el 100% de les quotes mensuals d’aquest règim fiscal d’entre 6 i 18 mesos, amb un import màxim a subvencionar de 2.500 euros.

En anteriors edicions s’havia subvencionat fins als 12 mesos i ara, fruit del pacte de ciutat per lluitar contra els efectes de la Covid-19, s’ha decidit ampliar fins a 6 mesos més.

D’aquesta manera, els ajuts suposen un impuls molt important per consolidar els negocis endegats, les subvencions es poden sol•licitar fins el 31 d’octubre.

Les persones que s’hi poden acollir han d’estar empadronades a Sant Vicenç dels Horts, i s’han d’haver donat d’alta com autònomes entre maig de 2019 i abril de 2020. A més, un dels requisits és que hagin elaborat el seu pla d’empresa amb el servei d’emprenedoria municipal.

Per acollir-se als ajuts cal que es posin en contacte amb el servei d’emprenedoria, trucant al 93 680 71 00 o bé per correu electrònic a l’adreça emprenedoria@svh.cat  

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat: “El nostre objectiu és reforçar totes les baules de la cadena, des del veïnat que cerca millorar la seva ocupabilitat, fins a les empreses que generen riquesa i oportunitats laborals. Amb aquestes subvencions el consistori fomenta que les persones emprenguin els seus projectes i aportin dinamisme al nostre teixit empresarial, en uns moments complexos com els de la pandèmia”.

L’Ajuntament va posar en marxa fa mesos la convocatòria anual de subvencions municipals per a empreses, comerços, personal autònom i sector agrícola. L’objectiu d’aquests ajuts és estimular l’ocupació i l’activitat econòmica a Sant Vicenç dels Horts.

Podeu consultar la seva tipologia, imports i terminis en aquest apartat. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article