L’Ajuntament de Begues adquireix per 133.000€ el terreny que permetrà una futura ampliació d’usos de la Zona Esportiva Municipal

Política.

Aquesta quantitat havia quedat reservada en el capítol d’inversions del pressupost municipal de 2019.
Aquesta quantitat havia quedat reservada en el capítol d’inversions del pressupost municipal de 2019.

L'Ajuntament de Begues ja ha comprat els terrenys adjacents a la Zona Esportiva Municipal, amb la intenció de destinar-los a usos esportius i lúdics.

L'adquisició estava contemplada al Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2019-2023 i s'ha realitzat per un import de 120.283,02 euros + IVA.

En concret, es tracta d'una franja de 6.761 metres quadrats, gairebé rectangular, paral•lela a la piscina i al 'campito', i que forma part d'una parcel•la de conreu qualificada de terreny urbanitzable no programat en el vigent Pla general d’ordenació urbanística de Begues.

Els terrenys adquirits serviran per ampliar els usos i activitats esportives que es generen a les instal•lacions adjacents, avançant en base al Pla Director de la Zona Esportiva. També permetrà disposar de més espai per a aparcament i nous usos lúdics i socials.

De fet, la proposta del govern municipal és poder emplaçar en una part d’aquests terrenys un nou espai multifuncional, amb la instal•lació de carpes de gran format destinades a esdeveniments festius, socials i culturals, un altre projecte també contemplat en el PAM.

L’adquisició d’aquest terreny converteix l'Ajuntament en propietari d'un 10% de l’espai comprès entre la Zona Esportiva i Bon Solei. El Pla General contempla aquesta zona com a sòl urbanitzable i la voluntat del govern municipal és desenvolupar-hi la planificació, programació i execució a mig termini de noves promocions que permetin l’accés a habitatge públic de joves i col•lectius amb dificultat per accedir al mercat lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article