El ple de Molins de Rei es focalitza en la mobilitat sostenible i els ajuts per la crisi sanitària

Política.

Un dels punts importants va ser l’aprovació provisional a la regulació de les activitats d’incineració de residus, abocadors i crematoris.
Un dels punts importants va ser l’aprovació provisional a la regulació de les activitats d’incineració de residus, abocadors i crematoris.

Durant el Ple del mes de setembre del 2020, celebrat el passat dimecres dia 30 de setembre a la sala d’actes de la Federació Obrera, el consistori de Molins de Rei va aprovar la prorrogació de les mesures de conciliació de la vida personal i familiar lligades a la covid-19.

Amb motiu de la nova normalitat, fins al proper 31 d’octubre, mesures de les quals podran beneficiar-se tots els treballadors municipals de l’Ajuntament de Molins de Rei.

A més a més, el consistori va aprovar la proposta de calendari oficial de festes locals de Molins de Rei per a l’any 2021, que recauran en el dilluns 24 de maig i el dimarts 29 de setembre.

A banda d’això, s’ha de constatar que, per unanimitat, el Ple va aprovar l’addenda al conveni de col•laboració entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Molins de Rei per a la prestació del servei públic del transport col•lectiu urbà, aquesta significa la progressiva equiparació del preu de tots els títols integrats que formen part de la xarxa del transport públic.

A més, també es va aprovar el conveni de manteniment de les marquesines de les parades d’autobús de la vila i també per unanimitat es van aprovar dues noves bases de subvencions de nous ajuts relacionats amb la mobilitat sostenible.

Les bases que regulen la subvenció de l’Ajuntament de Molins de Rei per la compra de bicicletes elèctriques, noves, per part de persones físiques o jurídiques de la vila, amb un import màxim de 15.000€.

I en segon lloc, les bases reguladores específiques de la convocatòria d’ajuts per a la mobilitat sostenible per a autònoms i empreses, amb l’objectiu de comprar vehicles elèctrics i híbrids amb autonomia superior als 40 quilòmetres, destinats al servei de taxi, comercial i industrial per part d’autònoms i microempreses de Molins de Rei.

El consistori, alhora, també va aprovar, per unanimitat, el conveni de col•laboració, entre l’Ajuntament de Molins de Rei i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article