ERC El Prat detecta alumnat i professorat amb problemes auditius i demanarà al Ple Municipal que l’ Ajuntament faciliti mascaretes transparents

Política.

Aquesta iniciativa ja s’ ha portat a terme a altres municipis.
Aquesta iniciativa ja s’ ha portat a terme a altres municipis.

El grup municipal d’Esquerra Republicana del Prat ha presentat al Ple del Prat una proposta per tal que el Consell Municipal d’Educació porti a la seva ordre del dia el subministrament de mascaretes transparents per garantir una escola igualitària i inclusiva.

Professorat del Prat va traslladar al grup d’ERC la situació que es viu en algunes escoles en la que infants, joves, i algun professor, tenen problemes auditius i complementen aquesta mancança amb la lectura de llavis.

El grup d’ERC del Prat considera que seria interessant aprofundir en aquest tema i poder donar solució, com per exemple ha aplicat l’Ajuntament del Vendrell que ha subministrat mascaretes transparents.

Aprofitant que el proper dimarts 20 d’octubre se celebra reunió del Consell Municipal d’Educació sol•liciten que s’abordi el tema que plantegen i s’estudiï la possibilitat de facilitar aquest tipus de mascaretes als centres amb alumnes o docents que ho requereixin.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article