El nou consultori de Collbató cada vegada més a prop

Salut.

Desacords entre l'Institut Català de Salut i CatSalut havien retardat l'apertura de la instal•lació.
Desacords entre l'Institut Català de Salut i CatSalut havien retardat l'apertura de la instal•lació.

El Casal de Cultura ha acollit una reunió amb representants de l'Institut Català de Salut i CatSalut, a instàncies de l'alcalde, Miquel Solà, que l'ha presidida, per consensuar les intervencions necessàries per a l'apertura del nou consultori de Collbató i així reactivar la seva posada en marxa perquè sigui al més aviat possible.

Amb la reunió, el consistori ha propiciat que representants de l'ICS i CatSalut, responsables de les obres i de la gestió del centre, acordin les reformes que cal realitzar a l'interior de la instal•lació per adequar-la als nous requeriments que garanteixin la seguretat davant de la situació de pandèmia per la COVID-19.

Un cop finalitzades les modificacions que s'han consensuat avui a la reunió, el nou consultori podrà iniciar l'activitat i oferir servei a la ciutadania de Collbató.

El nou consultori de Collbató ocupa l'edifici de les antigues escoles, que s'ha reformat per poder oferir aquest nou ús. La instal•lació disposa de quatre consultes i dels serveis necessaris per al seu funcionament (vestíbul, sala de descans, dues sales d'espera, rac informàtic, dos banys, sala de neteja, instal•lacions i vestidor).

Quedarà pendent de realització la segona fase, amb l'ampliació de l'edifici perquè pugui oferir dues consultes més, magatzems, vestidors, la urbanització de l'àrea d'accés al consultori i l'ampliació de la pèrgola per a facilitar la instal•lació de plaques fotovoltaiques, entre altres actuacions

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article