La Setmana de la Lactància Materna del Baix Llobregat Nord enguany en format virtual

Salut.

L'objectiu és promoure aquest tipus d'alimentació per als nadons i que la població en general conegui la importància i els avantatges.
L'objectiu és promoure aquest tipus d'alimentació per als nadons i que la població en general conegui la importància i els avantatges.

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l'ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, organitzen la Setmana de la Lactància Materna.

Les diferents activitats de la Setmana de la Lactància Materna seran de caràcter virtual, tenint en compte la situació de crisi sanitària en la qual ens trobem. Només es mantindrà el format presencial quan sigui imprescindible i seguint les mesures sanitàries vigents.

La llevadora referent de la FHSJDM, Roser Palau, destaca: "Hem buscat una manera diferent de celebrar la Setmana de la Lactància perquè des de l'FHSJDM volem continuar promovent l'alletament matern, ja que s'ha comprovat que té beneficis tant per al nadó i la mare, com per al planeta".

La Setmana de la Lactància Materna 2020, que aquest any té com a lema "Donem suport a la lactància materna. Per un planeta saludable", tindrà una durada de vint dies des del dimarts 13 d'octubre.

Se celebraran xerrades i activitats que es podran seguir en directe, dos concursos —un de dibuix i un de fotografia—, i es presentaran diversos vídeos explicatius sobre l'alletament matern.

La pàgina web de l'FHSJDM, Setmana de la Lactància Materna 2020, conté tota la informació sobre les diferents activitats i també les dades per accedir a les conferències en línia.

La Setmana de la Lactància Materna 2020 és una activitat organitzada per l'FHSJDM juntament amb l'ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i compta amb el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article