L’ anterior Alcalde de Molins Joan Ramon Casals nou director general de Coordinació Interdepartamental del Departament de la Presidència

Política.

Des del 2019 fins a l’actualitat Casals ha exercit de Director de l’Oficina del President de la Generalitat.
Des del 2019 fins a l’actualitat Casals ha exercit de Director de l’Oficina del President de la Generalitat.

A banda de treballar en una entitat financera, en l’àmbit de la gestió pública la seva trajectòria ha estat especialment vinculada al món municipal.

Entre els anys 2007 i 2013 va treballar a l’Ajuntament de Molins de Rei, on ha estat primer tinent d’alcalde, president de l’Àrea de Serveis a les Persones, regidor de Cultura i regidor de Promoció Econòmica i Fira.

Del 2013 al 2019 ha estat regidor d’Urbanisme i alcalde a l’Ajuntament de Molins de Rei, durant el mateix període de temps ha estat president del Consell d’Administració de l’empresa Molins Energia.

Ha estat diputat al Parlament de Catalunya de la XI legislatura, període durant el qual ha ocupat el càrrec de vicepresident de la Comissió d’Empresa i Coneixement i ponent de la Llei de Comerç i Serveis Públics.

Comentaris

Pitus l'Hospitalet de Llobregat
1.

Faltaria més, cal tornar-li el favor dels moviments soterrats de l'assemblea del PDeCAT on va tenir un protagonisme vergonyant.

Comenta aquest article