Surt a la llum una agressió a dos estudiants del col•lectiu LGTBI de Sant Feliu

Societat.

Sembla que la agressió, que estan investigant els Mossos, s’ hauria comés al centre educatiu ja que el consistori s’ ha reunit amb la direcció.
Sembla que la agressió, que estan investigant els Mossos, s’ hauria comés al centre educatiu ja que el consistori s’ ha reunit amb la direcció.

Davant aquests fets l'Ajuntament expressa la seva condemna cap a qualsevol tipus de violència, però especialment “contra qualsevol crim motivat per l'odi, no només pel seu caràcter violent i intimidatori, sinó perquè atempta contra la llibertat de les persones al tenir un origen tan execrable com la voluntat de discriminar i d'assenyalar a qui es considera "diferent".

L'Ajuntament s'ha posat en contacte i a disposició de les víctimes de l'agressió que es va produir dimarts passat -de la que encara s'estan esclarint els fets per part de les autoritats competents- per expressar tot el suport del consistori a les víctimes i a les seves famílies i amistats en aquest dur tràngol, i per transmetre tota la confiança de la institució en l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia a Catalunya i en els Mossos d'Esquadra.

Així mateix, el consistori ha estat en contacte amb la direcció del centre on estudien els dos joves per tal de poder coordinar de manera conjunta les futures accions a emprendre, i avui mateix s’ ha fet una reunió per acordar-les i calendaritzar-les.

L'Ajuntament també s'ha coordinat amb l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia i ha adquirit el ferm compromís de reforçar totes les eines i recursos específics a l'abast dels centres educatius, per tal de promoure la conscienciació i la prevenció de l'assetjament a persones LGTBI dins de tota la comunitat educativa de Sant Feliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article