Cau un grup especialitzat a robar botigues de telefonia que havia actuat a diferents poblacions entre elles Sant Boi i Castelldefels

Societat.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaries de Gavà i Sant Boi de Llobregat van detenir, el dimarts 20 d’octubre, dos homes de nacionalitat romanesa, de 24 i 39 anys, com a presumptes autors de cinc robatoris violència i intimidació a establiments de telefonia de les comarques del Baix Llobregat, Tarragonès i Vallès Oriental.

La investigació es va iniciar a començaments del mes d’octubre, quan els investigadors van tenir coneixement del robatori en una botiga de telefonia al municipi de Sant Boi de Llobregat.

Els autors del robatori, només uns minuts més tard de l’apertura de la botiga, van amenaçar el personal de l’establiment, posant-se una mà a la butxaca i simulant que portaven una arma i van aconseguir sostreure diversos telèfons mòbils que hi havia en exposició al seu interior.

Posteriorment, en només quinze dies, els investigadors van tenir coneixement de quatre robatoris més a botigues, amb el mateix modus operandi, a Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, la Llagosta i Torredembarra.

Arran d’aquest fets, es va crear un equip conjunt d’investigació de les comissaries de Gavà i Sant Boi de Llobregat, que ha permès determinar la participació de diverses persones en aquests cinc robatoris violents.

Finalment, el 20 d’octubre, els agents van aconseguir detenir dos dels autors, dos homes de nacionalitat romanes, els arrestats, amb sis antecedents anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article