Policia Local i Mossos d'Esplugues han iniciat una sèrie de xerrades per conscienciar els adolescents i joves pel Covid-19

Societat.

L'objectiu és fer difusió i pedagogia perquè prenguin consciència que han de reduir els contactes socials i seguir en tot moment les mesures de seguretat.
L'objectiu és fer difusió i pedagogia perquè prenguin consciència que han de reduir els contactes socials i seguir en tot moment les mesures de seguretat.

La primera xerrada s'ha fet a l'institut La Mallola, on l'agent tutor de la Policia Local i un agent de Mossos han explicat a l'alumnat que cal extremar la precaució per evitar el risc de contagi del Covid-19 i han fet un repàs de les actuals restriccions d'horaris i d'aforament.

Com ara que les reunions en grup no poden ser de més de 6 persones, l'ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat, la limitació horària als parcs i jocs infantils -prohibit estar-hi a partir de les 20h-, que no es pot consumir begudes i menjar a l'espai públic i, per tant, està prohibit fer 'botellot', i han recordat que els bars i restaurants estan tancats durant 15 dies per ordre de la Generalitat; evitar les aglomeracions.

Vist també el creixent número d'aules que han de romandre confinades en situació de quarantena, s'ha recordat a l'alumnat l'obligació de respectar i complir les indicacions de les autoritats sanitàries durant els dies en què han d'estar en quarantena.

L'alcaldessa Pilar Díaz ha declarat: "Volem escoles segures i aquest objectiu només l'aconseguirem amb la implicació de tota la comunitat educativa. Sabem que la gran majoria de la gent jove està fent les coses ben fetes, però hi ha una minoria a qui hem de recordar que la lluita contra la pandèmia exigeix alguns sacrificis temporals. Si respectem les recomanacions sanitàries aconseguirem tornar a la normalitat molt més aviat. Llavors tindrem tot el temps del món per a reunions i trobades".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article