CCOO veu desmesurat l’ acomiadament de 160 persones a Faurecia Abrera i el consistori abrerenc surt a defensar la continuïtat

Economia.

Davant d’aquest escenari el comitè d’empresa de Faurecia ha decidit convocar una vaga indefinida a partir del proper 18 de novembre.
Davant d’aquest escenari el comitè d’empresa de Faurecia ha decidit convocar una vaga indefinida a partir del proper 18 de novembre.

CCOO d’Indústria de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Faurecia rebutgen l’ERO que ha plantejat l’empresa per acomiadar 160 persones a la planta d’Abrera, adduint la no adjudicació del nou model de SEAT Leon i el futur tancament de Nissan.

CCOO considera que aquesta mesura “és desproporcionada i insta l’empresa a retirar l’expedient i a asseure’s a negociar per trobar una alternativa que garanteixi la màxima ocupació.”

CCOO vetllarà perquè en aquest procés no es produeixin baixes traumàtiques i la plantilla no perdi condicions laborals. CCOO recorda que les treballadores i treballadors de Faurecia “han demostrat sobradament el seu compromís amb l’empresa,” com es va demostrar ara fa un any quan es va produir l’incendi a la planta d’Abrera i la plantilla es va bolcar de ple per tornar a posar en marxa l’activitat de la planta.

A la sessió plenària, l'alcalde, Jesús Naharro, va destacar que la proposta de l'ERO de l'empresa “és una mala notícia pel nostre municipi i va obrir un torn de paraula, en el qual tots els grups municipals van manifestar el seu total suport als treballadors i treballadores de l'empresa.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article