Pimec Baix Llobregat l’Hospitalet assegura que les empreses del territori poden compaginar activitat amb la responsabilitat sanitària

Economia.

Pimec coincideix amb altres veus que és compatible la activitat amb la responsabilitat.
Pimec coincideix amb altres veus que és compatible la activitat amb la responsabilitat.

La patronal ha defensat la continuïtat de l’activitat empresarial del territori, la qual considera totalment compatible amb la màxima seguretat per la salut dels clients, proveïdors i treballadors.

En una recent reunió de la Comissió Executiva de la patronal al territori, els seus membres han destacat sobre les mesures adoptades per combatre els rebrots, que les empreses del Baix no poden suportar més confusió, ja que estan patint greus dificultats per les noves restriccions a la seva activitat, fet pel qual consideren que són necessàries més ajudes econòmiques compensatòries.

Davant l’esforç que ha fet el teixit productiu per adaptar els seus negocis als requeriments de la Prevenció de Riscos Laborals i davant la caiguda de les vendes.

El president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler, ha lamentat que el tancament de la restauració no s’hagin portat a terme d’una manera més gradual i parcial, d’altra banda, ha recordat que les empreses “són les primeres en preocupar-se per la salut dels seus treballadors i clients”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article