La IX Trobada Estatal de Monedes Locals, Socials i Complementàries es celebrarà a Viladecans

Societat.

L'amfitriona d'aquesta edició és Vilawatt, una divisa vinculada a l'estalvi energètic que ja es pot utilitzar en més de seixanta establiments del municipi.
L'amfitriona d'aquesta edició és Vilawatt, una divisa vinculada a l'estalvi energètic que ja es pot utilitzar en més de seixanta establiments del municipi.

L’Ajuntament de Viladecans acollirà, el 27 i 28 de novembre, la IX Trobada Estatal de Monedes Locals, Socials i Complementàries en línia organitzada per Ubiquat, la Universitat Oberta de Catalunya i l’Observatori de la Moneda Complementària.

L'esdeveniment compta, a més, amb la col•laboració de la Fundació Ciutat de Viladecans. Sota el lema “Valors locals en temps de crisi”, la trobada reunirà més de trenta ponents amb un reconegut prestigi com ara Ranulfo Paiva o Marta Segura, entre altres, que debatran la descentralització dels diners electrònics i els models de valors que l'acompanyen.

També hi haurà espai per tractar temes com ara la regeneració territorial, l'economia circular o la moneda social i la perspectiva de gènere, entre d’altres.

A més, se celebraran tallers i taules rodones per aprofundir en els usos i funcionament d'aquesta divisa i dibuixar noves línies de treball per a aquesta mena d’iniciatives.

En aquest sentit, cal destacar que es tracta de la primera ocasió en què una administració pública treballa amb els organitzadors de l'esdeveniment per reconèixer la importància del paper d'aquesta moneda en la societat actual.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article