El cementiri de Roques Blanques del Papiol estrena una iniciativa pionera a nivell europeu

Societat.

El cementiri instal•lat a El Papiol es mostra com un espai emprenedor en totes les seves vessants.
El cementiri instal•lat a El Papiol es mostra com un espai emprenedor en totes les seves vessants.

La presidenta, Eva M. Martínez Morales, i la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, aprofitant la trobada amb la comunitat musulmana, ja que aquest espai també acollirà a partir d’ ara tombes musulmanes, van visitar l’apiari didàctic del Cementiri Comarcal de Roques Blanques, un projecte que promou la protecció de les abelles i consciència sobre la importància de la seva gran tasca pol•linitzadora.

El cementiri, propietat del Consell Comarcal, és el primer de l’Estat que du a terme una iniciativa d’aquestes característiques, que fomentarà una apicultura responsable i respectuosa, seguint un model de producció sostenible que prioritza el benestar de les abelles i la seva funció restauradora de l’ecosistema de la serra de Collserola.

El projecte contempla a més accions solidàries, com són la col•laboració amb entitats socials a través de la donació de mel, o el foment de l’ocupació de col•lectius vulnerables amb l’elaboració artesanal de productes a partir de la cera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article