Realitzats 191 tests ràpids d’antígens a treballadors i treballadores de 20 empreses del Baix Llobregat impulsats per Pimec i Mutuacat

Societat.

Cap de les persones que s’han fet el test han resultat positives en Covid-19.
Cap de les persones que s’han fet el test han resultat positives en Covid-19.

Ambdues entitats, amb la col•laboració de l’Associació de Parcs Empresarials de Sant Feliu de Llobregat i l’Ajuntament, van realitzar ahir al Polígon Industrial El Pla un total de 191 test ràpids d’antígens per detectar possibles casos de Covid-19 en els treballadors i treballadores de 20 d’empreses de la comarca.

Durant la jornada, el president de PIMEC Baix Llobregat - l’Hospitalet, Joan Soler, ha assegurat que la patronal seguirà treballant per buscar fórmules que permetin fer compatible l’activitat empresarial amb les màximes garanties de prevenció i seguretat en els llocs de treball.

Així mateix, ha recordat que els contagis del virus no s’estan produint majoritàriament en l’àmbit laboral i ha posat en valor l’esforç de les pimes i els treballadors del territori a l’hora de prendre totes les mesures necessàries per combatre la pandèmia.

Per part seva, l’alcaldessa Lidia Muñoz, ha volgut agrair la iniciativa de PIMEC de portar els tests ràpids d’antígens als polígons industrials de Catalunya a través d’unitats mòbils i ha destacat que “calen les màximes mesures de seguretat per protegir la salut de les persones, que és el més important”.

“Institucions i empreses hem col•laborar per garantir entorns segurs en els àmbits laborals i per fer compatible la continuïtat de l’activitat econòmica i empresarial, amb les màximes mesures de prevenció davant del virus”, ha afegit.

L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada des de l’àmbit privat i amb la validació clínica del doctor Oriol Mitjà, és complementar les diferents accions que s’estan portant des de l’Administració per combatre la Covid-19.

L’acció d’ahir també va comptar amb la presència del director executiu de PIMEC, David Giménez, la regidora de Promoció Econòmica, Loren Rider, el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Jordi Gil, el vicepresident de l’AEPLA, Joan Saliner, i l’adjunt a la direcció general de Mutuacat, Leo Martínez.

Després de l’èxit del PIMEC Covid free a Sant Quirze del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Sant Fruitós del Bages, la de Sant Feliu de Llobregat ha estat la quarta parada, però les unitats mòbils medicalitzades recorreran diferents polígons industrials de Catalunya per continuar fent tests ràpids d’antígens. Les següents accions estan previstes a Terrassa (Vallès Occidental), Fornells de la Selva (Gironès) i Reus (Baix Camp).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article