El Parc Agrari del Baix Llobregat i Sant Vicenç dels Horts signen un conveni per protegir el territori del municipi

Societat.

Han signat un conveni de col•laboració per a la millora de les infraestructures i serveis agraris del municipi pel període 2020-2023
Han signat un conveni de col•laboració per a la millora de les infraestructures i serveis agraris del municipi pel període 2020-2023

Durant els propers quatre anys es faran plans anuals d’actuació, que recolliran diversos projectes centrats en aconseguir una major eficiència de les infraestructures i serveis dels espais agraris, la modernització de les explotacions, vetllar pel medi ambient i consolidar el patrimoni natural i cultural del parc.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez , ha afirmat: “Des del consistori estem impulsant projectes per donar suport i fer créixer el sector agrari, des d’ajudes als productors/es fins a la constitució d’una borsa de terres. La priorització de tasques neix de la feina realitzada al Consell Agrari que tenim constituit a la ciutat”.

El regidor ha afegit: “Així, aquest conveni suposa un nou element que aprofundeix en aquest compromís i apuntalar la bona relació que tenim amb el Consorci del Parc Agrari”.

Del conjunt d’actuacions a realitzar per part del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts en l’àmbit territorial del Parc Agrari, s’han prioritzat que per part del Consorci del Parc Agrari es durà a terme el manteniment de la Riera de Cervelló, que suposarà una despesa de 18.016,90 euros.

Per part de l’Ajuntament es duràn a terme les següents actuacions: El manteniment de camins dins l'àmbit del Parc Agrari (7.860,00), el subministrament de la senyalització de les entrades al Parc Agrari (2.535,90 €) la col•locació d’aquesta senyalització (577,56 €) i la adequació dels terrenys agrícoles per a l’Espai Test (7.730,00 €).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article