El Delegat del Govern de la Generalitat es reuneix a Sant Feliu mostrant especial interès en el soterrament de les vies

Política.

El Delegat ha observat amb deteniment el projecte transformador.
El Delegat ha observat amb deteniment el projecte transformador.

El delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, ha visitat el Baix Llobregat, seguint amb les visites al territori que li permeten compartir agendes de treball en temes prioritaris per als diferents municipis de la demarcació.

A Sant Feliu de Llobregat, el delegat ha compartit amb l’alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent alcalde, Oriol Bossa, els diferents projectes transformadors de la ciutat arran el soterrament de les vies del tren i que ara entraran en un procés de participació ciutadana.

El delegat ha qualificat aquesta futura transformació com “un dels projectes més transversals que hi ha sobre la taula i que per tant requerirà d’una bona coordinació i interlocució amb totes les administracions”.

Toni Morral afirmava que “les visites als ajuntaments i les diferents eines que estem establint des de la Delegació del Govern per coordinar-nos amb els municipis són claus per captar les necessitats del territori, ajudant a tirar endavant projectes de ciutat que millorin la qualitat de vida de les persones”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article