Relleu a la alcaldia de Sant Joan Despí Poveda es centrarà en les seves funcions com a senador i VCP de Mobilitat a l’ AMB

Política.

Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí des de l'any 2006, ha deixat el càrrec després de 15 anys al capdavant de l'Ajuntament.
Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí des de l'any 2006, ha deixat el càrrec després de 15 anys al capdavant de l'Ajuntament.

La renúncia al càrrec d'alcalde, però no de regidor, senador, i vicepresident de Mobilitat a l’ Àrea Metropolitana de Barcelona s'ha fet efectiva en un Ple municipal extraordinari celebrat aquest dijous 30 de setembre.

"He pres la decisió de renunciar al càrrec d'alcalde de Sant Joan Despí tenint en compte sempre l'interès col•lectiu. Sant Joan Despí requereix de la màxima dedicació, sense limitació de temps", ha manifestat Poveda, que el maig passat va ser elegit senador per designació del Parlament de Catalunya.

"Des del 2006, he tingut la sort de treballar com alcalde per plasmar la idea de ciutat que volia, en la qual tothom se sentís còmode i gaudís de la màxima qualitat de vida", ha recordat.

Antoni Poveda ha refermat “el compromís de continuar treballant per la ciutat mantenint l'acta de regidor a l'Ajuntament, així com la vicepresidència de Transport i Mobilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).”

Així mateix, continuarà al capdavant de la Red de Ciudades por la Bicicleta i com a senador designat pel Parlament en representació de la Generalitat de Catalunya.

"Tenim la sort de tenir un equip de govern municipal fort, cohesionat i preparat per afrontar els reptes de la nostra ciutat. Estic convençut que l'alcaldia quedarà en les millors mans per a un futur de prosperitat i oportunitats per a tothom", ha expressat Antoni Poveda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article