La Generalitat exigeix a l'Estat “el traspàs immediat total de Rodalies” per garantir el servei

Política.

Des del Govern es denuncia que no s’ estan respectant els serveis mínims.
Des del Govern es denuncia que no s’ estan respectant els serveis mínims.

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, ha exigit avui a l’Estat “el traspàs immediat dels serveis de rodalies i regionals al Govern de Catalunya”, davant les incidències registrades dijous al matí, durant la primera de les jornades de vaga convocades pels sindicats de maquinistes de Renfe.

“El fet que estiguem al davant d’una vaga que darrera té la motivació, precisament, d’impedir aquest traspàs fa necessari que exigim a l’Estat obrir la negociació de la manera més ràpida possible”, ha reclamat avui Font.

L’objectiu de “completar el traspàs” és que, “d’una vegada per totes, Catalunya tingui uns serveis de rodalies i regionals a l’alçada de les necessitats dels seus ciutadans, que els fan servir dia a dia per desplaçar-se i que es veuen perjudicats pel mal servei que reben de l’operador, Renfe”, ha emfasitzat el secretari general.

Font també ha exigit a Renfe que posi tots els mitjans al seu abast per garantir el compliment dels serveis mínims decretats durant totes les jornades de vaga convocades. “Serem exigents en la prestació dels serveis”, ha assegurat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article