El PSC registra una iniciativa al Parlament reclamant al govern la construcció d'un tercer ambulatori a Gavà

Política.

Les socialistes enregistrant la demanda.
Les socialistes enregistrant la demanda.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, acompanyada per Eva Granados, actual portaveu del PSOE al Senat i la diputada, Rocío García, ha valorat la Proposta de Resolució presentada al Parlament pel grup socialista.

Badia ha manifestat que “és molt important que de una vegada per totes la Generalitat doti de pressupost aquest CAP Gavà 3 que és necessari des de fa 10 anys."

L’Ajuntament "ha cedit el solar per a la construcció i la idea és que aquest equipament doni servei d’especialitats que actualment no tenen cobertura a Gavà com una simple radiografia, rehabilitació, pediatria, atenció mental i sexual … Serveis sensibles i imprescindibles per a la ciutadania de Gavà que els altres dos ambulatoris no poden assumir”.

Eva Granados, en el seu darrer dia com a diputada al Parlament, ha destacat que “aquesta és la manera que tenim les socialistes del Baix Llobregat de fer política i em fa especial il•lusió que sigui la darerra iniciativa parlamentaria que faré en aquesta década que porto de diputada i, la història d’aquest ambulatori és també una història de fa 10 anys.”

I continuava, “aquest és un equipament imprescindible per a Gavà, estic convençuda que la capacitat de negociació del PSC i de l’alcaldia de Gavà farà possible que el CAP Gavà 3 tingui pressupost en l’exercici de 2022”.

A la proposta el PSC demana que el Govern de la Generalitat garanteixi en els pressupostos de 2022 la inversió necessària per la construcció del CAP Gavà 3, amb les dotacions compromeses i concretant les anualitats amb calendari.

Així mateix, la Proposta de Resolució exigeix al govern la definició del projecte de construcció i usos del nou equipament i la realització de la tramitació necessària, en coordinació amb l’Ajuntament de Gavà.

Quasi bé una dècada després la construcció del CAP Gavà 3 encara no s’ha materialitzat, una construcció que afavoriria una millor cobertura del territori i permetria donar resposta al creixement progressiu de la ciutat en els propers anys, tot millorant la prestació de serveis a la població, facilitant l’accessibilitat de l’usuari als serveis.

La construcció del CAP Gavà 3 està prevista en una parcel•la de 5.285 metres quadrats cedida per l’Ajuntament al Camí de Can Ribes, l’edifici comptarà am 3.790 metres quadrats distrubuïts en planta, semisoterrani, planta baixa i dues plantes pis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article