El PSC Baix Llobregat insisteix que el Govern creï un parc de bombers a la Serra d’Ordal amb la complicitat de CCOO

Política.

Partit i sindicats demanen aquesta proposta el més aviat possible.
Partit i sindicats demanen aquesta proposta el més aviat possible.

La diputada Rocio Garcia, l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, i l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, s’ han reunit amb representants sindicals dels bombers de CCOO amb la finalitat d’insistir a Interior que la comarca necessita sense més demora aquest equipament.

La diputada del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar al Parlament Rocio Garcia; l’alcaldessa de Vallirana i presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez; i l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, s’han reunit amb representants sindicals dels bombers de CCOO amb l’objectiu d’insistir a la Conselleria d'Interior que la comarca del Baix Llobregat necessita de forma urgent i sense més demora un nou parc de bombers que atengui les necessitats dels municipis de la Serra d’Ordal.

La trobada ha tingut lloc als voltants del Pont de Lledoner, entre les localitats de Vallirana i Cervelló, aquest parc de bombers professional és un dels cinc que el Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior preveu per al període 2017-2022.

En aquest sentit, el PSC Baix Llobregat vol que en el darrer any de vigència d'aquest pla es concreti la inversió per a la construcció de l'equipament.

Tant Martínez com Aparicio han coincidit en el fet que és urgent que es construeixi el parc de bombers i han demanat, una vegada més, al govern català que tiri endavant el projecte.

En aquest sentit, han lamentat que tant ERC com Junts per Catalunya, partits que integren el govern de la Generalitat, rebutgessin fa unes setmanes la seva construcció.

Rocio Garcia, com a diputada i representant del PSC Baix Llobregat, ha afirmat que “seguirem lluitant per tenir el nou parc de bombers que precisa la nostra comarca” perquè "és una necessitat dels municipis de Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Vallirana” i perquè “és una recomanació tècnica dels professionals del cos de bombers”. “La proposta hauria tirat endavant si la CUP no s’hagués abstingut”, ha afegit la parlamentària.

Per la seva part, els representants sindicals de CCOO han traslladat als representants socialistes que aquest equipament permetria millorar la seguretat del territori i les condicions laborals del conjunt del cos de bombers.

També han assegurat que el nou parc és fonamental per acomplir els temps de resposta en cas d'un incendi en un habitatge o per prevenir, entre altres, els incendis forestals, que cada vegada són més devastadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article