Relleu d’ alcaldia a Sant Joan Despí Belen Garcia substitueix al dimitit Antoni Poveda

Política.

Segon relleu d’ alcaldies socialistes al Baix Llobregat a mig mandat.
Segon relleu d’ alcaldies socialistes al Baix Llobregat a mig mandat.

El Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha escollit Belén García com a nova alcaldessa de la ciutat en una sessió extraordinària celebrada aquest divendres 8 d'octubre.

La socialista Belén García ha obtingut el suport de la majoria absoluta del Ple, 13 vots de 21, i substitueix Antoni Poveda, que va renunciar al càrrec la setmana passada.

La sessió extraordinària ha tingut lloc al Teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí. Belén García ha rebut el suport del seu partit, el PSC, amb 11 regidors i regidores, i de Sant Joan Despí En Comú, amb dos regidors.

També han presentat candidatura Josep Bracons (ERC-AM) que ha obtingut quatre vots; José Luis Cerro (Cs), dos vots; Rafael Roldán (Podemos), un vot, i Jordi Elies (Junts per Sant Joan Despí), un vot.

Al llarg de la seva trajectòria com a regidora de l'Ajuntament de Sant Joan Despí també ha estat presidenta de l'Àrea de Serveis a la Persona i regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació i d'Educació i Família.

La nova alcaldessa de Sant Joan Despí va néixer el 1963 a Astúries i tres anys després es va traslladar a la ciutat. Pedagoga de professió, és llicenciada en Ciències de l'Educació.

En l'àmbit laboral, és funcionària del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i ha treballat, tant en l'àmbit públic com en el privat, com a formadora i orientadora laboral, així com en l'àmbit de les persones amb diversitat funcional.

Belén García és membre del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), on ostenta el càrrec de primera secretària de l'agrupació local de Sant Joan Despí, i militant del sindicat UGT, on va ser secretària d'organització del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article