La Policia Local de Sant Vicenç del Horts ha fet controls a camions furgonetes i vehicles de mobilitat personal per reforçar la seguretat

Societat.

Del 4 al 10 d’octubre la Policia Local va establir dispositius de control.
Del 4 al 10 d’octubre la Policia Local va establir dispositius de control.

Amb l’inici del curs escolar, la finalització dels períodes de vacances i la supressió de la majoria de les restriccions pandèmiques, la ciutat ha recuperat el ritme i milers de persones circulen pels vials diàriament.

“La mobilitat segura i sostenible és un dels reptes del consistori”, explica Antolín Jiménez, regidor de Mobilitat i Transport Públic, “i per aquest motiu s’iniciava una campanya especial de vigilància”, ha afegit.

Es tractava de vetllar perquè els vehicles disposin de la documentació vàlida, assegurança, que l’estat del vehicle sigui el correcte i la càrrega que portin estigui ben assegurades, a més s’ han fet proves d’alcoholèmia i drogues als seus conductors/es.

En concret del 4 al 8 d’octubre hi havia controls de vehicles de mobilitat personal, com per exemple els patinets, es vigilava que complissin amb la normativa i que les característiques tècniques no s’hagin modificat. També s’informava de la prohibició de circular per les voreres i zones peatonals, i que també es faran proves d’alcoholèmia i drogues.

Una altra de les accions que es duien a terme per millorar la mobilitat era la retirada de vehicles abandonats. És una tasca que es fa al llarg de l’any, i cal que la ciutadania col•labori en la seva detecció i posterior retirada.

Així, si s’identifica un vehicle estacionat que està abandonat, cal trucar a la Policia Local (93 656 61 61). Un cop s’obre expedient, si en 30 dies no s’ha mogut el vehicle s’interposa una sanció, i al cap de 30 dies més es retira.

En cas que el vehicle pugui suposar un risc per a la ciutadania, pel seu mal estat, es pot procedir a una retirada d’urgència. Per aquest motiu és important que el veïnat ajudi a identificar aquests vehicles avisant a les patrulles del cos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article