El Consorci per la Normalització Lingüística posa en marxa proves pilot a Martorell i Sant Vicenç dels Horts per potenciar l’ us del català

Societat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha preparat unes sessions anomenades “De l’aula al carrer”.
El Consorci per a la Normalització Lingüística ha preparat unes sessions anomenades “De l’aula al carrer”.

Aquestes sessions van adreçades a persones que volen mantenir-se en català i augmentar-ne l’ús que alhora estan en fase de pilotatge.

Dues poblacions del Baix Llobregat, Martorell i Sant Vicenç dels Horts, acolliran les tres sessions, si bé a cada població aniran adreçades a públics diferents, en el cas de la localitat vicentina encara no es tenen dades concretes de la activitat.

En el cas de Martorell, el Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, acollirà durant tres dijous una prova pilot de foment del català oral. És una activitat que pretén proporcionar als participants estratègies per incrementar i mantenir l'ús diari personal del català.

Les sessions tindran lloc a la sala d'actes del Complex Educatiu (c. de Josep Tarradellas, 11) el 18 de novembre, el 2 de desembre i el 16 de desembre, l'horari serà de 19 a 20.30 h, l'assistència és gratuïta però cal inscriure-s'hi a través d'aquest formulari de preinscripció

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article