Relleu a la secretaria general d’ educació a CCOO Baix Llobregat

Societat.

Elvira Vidal a la dreta de la imatge durant la seva presentació.
Elvira Vidal a la dreta de la imatge durant la seva presentació.

El passat dimecres es va produir un relleu a la secretaria general d’Educació de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf (BLLAPAG), a la seu de Cornellà d’aquest sindicat. Fins a data d’ahir, (per dimecres) Paco Ramos Falcó, ha estat el secretari general d’Educació CCOO BLLAPAG, fent una gran tasca al sector.

La comissió executiva d’aquesta estructura sindical, reunida en sessió extraordinària, ha escollit Elvira Vidal Navarro per desenvolupar a partir d’ara aquest càrrec.

La nova secretària general, que realitzava les funcions de secretària d’organització a Educació CCOO BLLAPAG el curs passat, treballa al món educatiu des de l’any 2004. Ha estat professora a l’INS Voltrera d’Abrera durant els darrers cursos, abans de passar a realitzar tasques de representativitat sindical.

També és delegada i secretària de la Junta de Personal Docent No Universitari del Baix Llobregat, a més de participar activament en diferents plataformes socials i veïnals, Elvira Vidal és formadora i escriptora.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article