L’ anomenada “caravana de la marihuana” hauria entravessat el Baix Llobregat venent drogues per tota la comarca

Societat.

Un cop finalitzat l’atestat policial, els tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.
Un cop finalitzat l’atestat policial, els tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Mossos d’Esquadra de Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Pirineu Occidental han detingut a la localitat de Puigcerdà tres persones, d’entre 39 i 35 anys d’edat i nacionalitat espanyola, que conformaven un grup criminal itinerant que es dedicava al tràfic de drogues utilitzant una autocaravana per guardar la droga.

Els fets es remunten al dia 10 d’octubre, quan una patrulla de mossos va detectar un vehicle que entrava a gran velocitat i contra direcció per una rotonda en direcció a l’Hospital de la capital de la Cerdanya.

L’indicatiu policial va adreçar-se a l’hospital i va comprovar que una dona acompanyava a un home que tenia una ferida d’arma blanca a la cama.

Les dues persones havien estat traslladades a l’hospital pel vehicle en qüestió, mentre que el conductor del vehicle va fugir del lloc sense poder ser identificat.

Un cop comprovades que les versions de les dues persones, i diferents informacions rebudes per part de testimonis dels fets, els investigadors van obtenir els indicis suficients que demostraven que la persona ferida traficava amb marihuana des d’una autocaravana.

En aquest moment, l’home va ser detingut. Tot s’inicia quan el detingut, que es trobava a l’autocaravana estacionat a les rodalies d’una benzinera de la població, va ser agredit amb una arma blanca per un home que va fugir.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que es podria tractar d’un narco assalt per sostraure la substància. Posteriorment, els investigadors van localitzar una habitació d’hotel utilitzada pels sospitosos, així com també van trobar l’autocaravana a una zona propera i van sol•licitar ordres d’entrada i escorcoll, pels dos domicilis.

En l’entrada i escorcoll de l’autocaravana els investigadors van trobar més de 86 kg de marihuana empaquetada en diversos fardells, aproximadament 6.000 euros fraccionats, que presumptament provindrien de la venda de la marihuana.

El grup criminal operava des de Màlaga i venia la droga a diferents punts de l’Estat espanyol. Dos dels detinguts eren els encarregats de transportar la droga amagada a l’autocaravana, mentre que el tercer detingut i una altra persona feien tasques d’avançada per assegurar-ne el recorregut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article