Cervelló manifesta la seva indignació amb el Ministeri de Foment per haver tancat l’accés directe de la carretera N-340 a la urbanització Torre Vileta

Societat.

Es va fer sense cap consens ni avís previ.
Es va fer sense cap consens ni avís previ.

En una carta enviada a la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, l’alcalde del municipi, José Ignacio Aparicio, ha plasmat el malestar tant del govern local com dels veïns i veïnes que han vist com, d’un dia per l’altre, es tancava el carril que permetia un fàcil accés a la urbanització.

Aquesta inesperada actuació no ha estat consensuada amb l’Ajuntament, que no ha rebut cap informació al respecte, quan en el seu moment aquest accés va rebre el vistiplau dels anteriors responsables de la Demarcació i funcionava sense cap problema.

En anteriors ocasions, l’Ajuntament havia sol•licitat millores en aquest punt de la N-340, entre elles la conversió de la via de sortida de la variant en direcció a Molins de Rei en dos carrils per tal de descongestionar aquest accés.

Aquesta petició no s’ha tingut en compte i, a sobre, s’ha tancat l’entrada a Torre Vileta sense haver-ne parlat ni acordat res al respecte. Amb la carta, l’Ajuntament sol•licita al Ministeri que reconsideri l’actuació i que es restableixi un diàleg fluid entre les dues administracions que permeti revertir la situació i tornar a obrir l’accés a la urbanització.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article