Entregat a Torrelles l’avantprojecte de tancament de la pista poliesportiva coberta de Can Roig

Societat.

Es construirà un nou mòdul al costat est de la pista amb 4 vestidors de grup i un per a àrbitres.
Es construirà un nou mòdul al costat est de la pista amb 4 vestidors de grup i un per a àrbitres.

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat l’Avantprojecte de tancament de la pista poliesportiva coberta de Can Roig, un projecte que permetrà al municipi millorar substancialment les condicions de confort de la pista i, així, consolidar i ampliar les activitats que s’hi desenvolupen.

El projecte planteja el tancament de la pista amb unes façanes semipermeables que mantindran una ventilació natural constant de l’interior tot impedint l’entrada de l’aigua de pluja i de la llum directa del sol.

Les façanes es composen de 3 franges que donen resposta als requeriments funcionals de l’espai esportiu: una franja inferior opaca que protegeix l’espai dels cops, una franja intermèdia de vidre que permet l’entrada de llum natural i una franja superior de planxa metàl•lica perforada que permet ventilar la pista.

La proposta posa en rellevància les qualitats estètiques i geomètriques de la coberta. Per tant, s’inclou tant la rehabilitació de l’estructura com la reforma de l’espai entre les grades i el camp de futbol, que es converteix en un mirador transparent que connecta els dos espais i permet tenir una visió completa de la pista.

Aquest espai es podrà fer servir com a espai polivalent per fer-hi activitats que complementin els usos principals. El mòdul tindrà accés directe tant des de l’exterior com des de la pista i es podrà comunicar amb els actuals vestidors -situats sota les grades- en el moment que es necessiti.

Les actuacions es plantegen des de la sostenibilitat ambiental, econòmica i social, tot rehabilitant i millorant qualitativament un equipament esportiu existent i optimitzant les inversions amb una proposta funcional i alhora singular per a Torrelles de Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article