El Prat En Comú i Podemos confíen de nou en Lluís Mijoler per repetir alcaldía

Política.

Les formacions celebraran el proper 1 de juliol un acte polític als Jardins de Mon Racó per presentar el candidat
Les formacions celebraran el proper 1 de juliol un acte polític als Jardins de Mon Racó per presentar el candidat

Lluís Mijoler, l’alcalde del Prat, serà el candidat del Prat en Comú i de Podemos el Prat a les properes eleccions municipals del maig del 2023.

Així ho ha aprovat l’assemblea celebrada de manera conjunta per totes dues formacions aquest dilluns 20 de juny al vespre. El Prat En Comú i Podemos El Prat han convocat les seves assemblees locals per culminar el procés de primàries iniciat el passat 16 de maig, arran de l’acord entre les dues forces polítiques.

El 7 de juny la comissió electoral va validar l’única candidatura presentada, la de l’alcalde Mijoler. Mijoler ha reiterat el seu compromís amb la ciutat i ha posat en valor la feina feta aquests quatre anys per tot l’equip de govern i el recolzament de la ciutadania, afrontant una legislatura complicada, que s’ha vist afectada per una pandèmia i per l’amenaça de l’ampliació de l’aeroport.

La co-coordinadora del Prat En Comú Alba Bou Jordà ha destacat que “venim de lluny i volem anar encara més lluny, i ho fem amb un alcalde valent i ferm que ha defensat el Prat on ha calgut i davant de qui ha calgut”. Bou Jordà ha saludat també la coalició amb Podem: “Mijoler és un candidat de consens de forces progressistes del Prat”.

En la seva intervenció, el portaveu del cercle de Podemos El Prat, Carmelo Declara, ha destacat que “avui és el punt de partida del nostre compromís per sumar en un projecte que ens permeti seguir construint un Prat més verd i més feminista i Lluís Mijoler ha demostrat ser el nostre millor candidat per seguir avançant cap al Prat del futur”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article