Coincidint amb el Dia Universal pels Drets dels Infants Molins de Rei va acollir ‘Posa’t la Gorra’ una festa que recapta fons pels infants amb càncer

Societat.

Molins de Rei celebra la 16a edició de ‘Posa’t la Gorra’.
Molins de Rei celebra la 16a edició de ‘Posa’t la Gorra’.

Un any més, Molins de Rei mostra la seva solidaritat amb la 16a edició de la festa “Posa’t la gorra”, la festa que recapta fons per als infants amb càncer d’una manera lúdica i festiva amb l’objectiu de normalitzar la malaltia.

Gràcies a les aportacions dels i les participants, els centres educatius, els comerços i entitats de la Vila, ‘Posa’t la Gorra’ recapta una quantitat econòmica que l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei dóna íntegrament a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) per tal de finançar el projecte de la casa dels Xuclis, que acull famílies amb infants de càncer.

Cal destacar que la jornada d’enguany ha coincidit amb el Dia Universal dels Drets dels Infants i, per aquest motiu, ha tingut lloc durant la festa la lectura del Manifest Institucional, a càrrec del de la regidora d’Infància i Famílies, Carme Madorell.

També s’han dut a terme parlaments institucionals, amb la intervenció de l’alcalde, Xavi Paz, i Isabel Romero, presidenta de l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei.

A més, durant tot l’any també s’han dut a terme diferents activitats per sensibilitzar la ciutadania i, al mateix temps, recaptar diners pel càncer infantil.

L’última mostra d’això és un taller de defensa personal que es va dur a terme el passat 13 de no-vembre al gimnàs de l’escola Josep Maria Madorell.

L’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, a més, col•laborarà amb l’Associació Molinenca de Tast, de l’activitat ‘Un Tast Solidari’, el proper dissabte 26 de novembre. Aquesta activitat inclou un tast de vins i caves catalans de primer nivell i una subhasta solidària de màgnums i ampolles de gran valor.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article