Llobregat Digital

Divendres, 17 d'agost de 2018
  • Troba'ns al Facebook
  • Segueix-nos al Twitter
  • Segueix-nos al YouTube
  • Segueix-nos al Google Plus
  • Subscriu-te als titulars per RSS

Actualitat

Primer pas per il•legalitzar l’ estelada mentre que els símbols d’ultradreta campen al seu gust sense por de ser sancionats.

Dijous, 26.7.2018 09:00h

L’ AMI titlla de censuradora la llei del TSJC que prohibeix l’ estelada a l’ espai públic

L’Associació de Municipis per la Independència fa públic el següent posicionament arran de la sentència del TSJC, feta pública ahir dimarts, dia 24 de juliol de 2018 que prohibeix tenir penjada una bandera estelada a la plaça Lluis Miret de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). L’AMI vol mostrar, “el més ferm compromís en la defensa dels drets fonamentals i les llibertats públiques i refusa qualsevol acte de censura que pretengui impedir o restringir la llibertat d’expressió com a valor superior de l’Estat de Dret. Llegir mésArxiu: Escola Bressol de Sant Climent.

Dimecres, 25.7.2018 13:00h

13,3MEUR de la Diputació per les Escoles Bressol municipals i 1.5MEUR per les de titularitat privada d'iniciativa social

La convocatòria de les escoles bressol de titularitat municipal vol contribuir al seu sosteniment econòmic; i afavorir-ne l'accés a tots els infants, promovent l'atenció a la diversitat, i l'escolarització equilibrada en condicions d'igualtat, inclusió i equitat. El suport de la corporació, també vol reconèixer l'esforç econòmic que realitzen els ajuntament per mantenir actiu el servei d'escola bressol, que per la seva importància social i educativa cal continuar oferint a la ciutadania en les millors condicions possibles. Llegir mésNova carcassa instal•lada a l'avinguda Segle XXI en direcció a Gavà.

Dimecres, 25.7.2018 12:00h

ERC insinua que els radars municipals a Viladecans “tenen caràcter recaptatori”

En un comunicat, els republicans es fan ressò de l’ampli malestar entre molts conductors aquest juliol després de comprovar com s’han instal•lat un mínim de tres noves carcasses de radar (pont de la C32 al carrer Agricultura, Can Guardiola i avinguda Segle XXI direcció Gavà) que se sumen a les tres ja en funcionament (Can Batllori, carretera de la Vila i avinguda Segle XXI direcció Sant Boi). ERC presenta una bateria de preguntes al Ple de juliol per conèixer quants aparells de radar i cabines disposarà a partir d’ara l’Ajuntament, quina rotació en farà i amb quins criteris s’aniran alternant els aparells. Llegir mésLa coordinadora neix sota el lema “Fem Barri Fem Poble.”

Dimecres, 25.7.2018 11:00h

Les Associacions de Veïns de Molins de Rei s’ aglutinen sota el paraigua d’ una coordinadora

“La unió fa la força”, mai millor dit en aquest cas concret, que molts municipis del Baix Llobregat haurien d’ estudiar, ja que sovint cada barri fa la lluita per la seva banda i li manquen forces a les seves reivindicacions. Segons s’ expressa des de la nova coordinadora, les Associacions de Veïns i Veïnes de Molins de Rei han creat, aquest juliol del 2018, una nova entitat que engloba a tots els barris de Molins de Rei anomenada Coordinadora d’Associacions de Veïns de Molins de Rei (COAV). Llegir mésEl nou col•lector de salmorres és previst que entri en servei a començaments del 2022.

Dimecres, 25.7.2018 10:00h

Optimisme a Olesa amb l’ anunci que l’ ACA ha iniciat els tràmits per a les obres del nou col•lector de salmorres

L’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, ha celebrat que l’Agència Catalana de l’Aigua hagi iniciat per fi els tràmits per començar les obres del nou col•lector del salmorres, pel que fa al tram comú ubicat entre els municipis d’Abrera i Castellgalí, i per tant el que passa per Olesa de Montserrat. L’alcaldessa ha recordat que aquest és un projecte llargament reclamat pels municipis afectats, que fa anys que es queixen dels constants trencaments de l’actual canalització. El col•lector de salmorres és una conducció que transcorre des de fa 30 anys entre el Bages i el Prat de Llobregat i que transporta l’aigua de les surgències salines i les procedents de l’activitat minera de la Catalunya central. Llegir mésEl servei de bus 902 Begues - Gavà està operat per l’empresa concessionària Mohn, SL.

Dimecres, 25.7.2018 09:00h

Territori reforçarà l’oferta de transport en el servei bus de la línia 902 entre Begues i Gavà a partir del pròxim curs escolar

Aquesta línia va transportar 198.924 viatgers l’any 2017, el que va suposar un increment del 7,5% respecte el 2016. Per a l’any 2018, l’increment de gener a juny és d’un 1,8%. Concretament, les millores que s’efectuen són el servei de dilluns a divendres feiners tot l’any passa de 17 a 26 expedicions d’anada i tornada. Es redueix l’interval de pas al matí a 25 minuts i durant la resta del dia a 40 minuts, aproximadament. A les tardes, es manté el recorregut actual per la zona esportiva, entre les 17. Llegir mésEls treballs al pas de la BV-2004 per la població tenen per objectiu continuar millorant l’accessibilitat a Sant Climent.

Dimarts, 24.7.2018 14:00h

La vorera de la BV2004 que connecta Sant Climent amb Sant Boi es començarà a ampliar al setembre

Aquest proper 3 de setembre és la data prevista per tal de començar els treballs de la segona fase de creació de la vorera de la carretera BV-2004 al seu pas per Sant Climent de Llobregat. Les obres arriben per tal de perllongar les realitzades l’any 2015 i permetran disposar d’una vorera de 300 metres de llargada un cop finalitzades. Aquest pas ha de facilitar el moviment de vianants amb unes millors condicions d’accessibilitat i seguretat. D’aquesta manera es permetrà la connexió dels habitatges aïllats d’aquesta zona del municipi amb el nucli urbà. Llegir mésPer a la majoria de joves, aquesta estada, que finalitzava dissabte, ha resultat la seva primera experiència.

Dimarts, 24.7.2018 13:00h

21 joves amb edats compreses entre 14 i 17 anys, han ajudat en la recerca de les excavacions arqueològiques al Castell d’Eramprunyà de Gavà

L’ espai s’ha convertit per sisè estiu, i durant 15 dies, en un camp de treball d’arqueologia, una iniciativa emmarcada en la campanya que promou anualment la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El camp de treball dirigit per l’equip de monitors de la Fundació Pere Tarrés, entitat que organitza el projecte juntament amb la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Gavà ha permès a 21 de joves, d’entre 14 i 17 anys, gaudir de l’entorn i a la vegada fer recerca arqueològica. Llegir mésUna mesura llargament demanada a la localitat del Baix Nord.

Dimarts, 24.7.2018 12:00h

La Diputació de Barcelona ja ha realitzat el projecte d'ampliació del pont de Can Dalmases a Collbató

Les obres, que estan pressupostades en 93.461 euros, consistiran en la implantació d'una passera adossada al costat d'aigües avall del pont sobre el torrent Can Dalmases. Aquestes obres permetran augmentar l'ample disponible de la calçada del pont per als vehicles, i alhora es dotarà d'una àmplia vorera segregada, per al pas de vianants i ciclistes. A més, el projecte contempla la instal•lació de nou enllumenat i nous elements de protecció, com són baranes per a vianants i barreres per a la contenció de vehicles. Llegir mésUn cop s’iniciïn els treballs, aquests tindran una durada aproximada de sis mesos.

Dimarts, 24.7.2018 11:00h

Olesa inicia el procés per poder tirar endavant el nou vial d’accés a la urbanització de Ribes Blaves

Segons Riera, regidor d’Obres i Edificació, hi haurà una ocupació temporal de terrenys per fer les obres i d’altres s’ocuparan definitivament per fer el nou accés, que també rebaixarà la corba i permetrà millor la visibilitat. Aquest projecte, elaborat per la Diputació de Barcelona, suposa la solució definitiva per a aquesta carretera, que el març de 2015 es va veure afectada per una important esllavissada, fruit de l’erosió de la falla sobre la qual es recolza el vial. Des d’aleshores, l’accés a la urbanització està parcialment tancat al trànsit. Llegir mésginy

Butlletí

Subscriu-te

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

giny giny

Opinions

Oferta Laboral