Llobregat Digital

Dimarts, 24 d'abril de 2018
  • Troba'ns al Facebook
  • Segueix-nos al Twitter
  • Segueix-nos al YouTube
  • Segueix-nos al Google Plus
  • Subscriu-te als titulars per RSS

Actualitat

Dilluns, 9.3.2015 12:00h

S'obren les preinscripcions per a 9.193 places del programa d' activitats de lleure "L'estiu és teu!"

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obre dilluns a les 12 del migdia el període de preinscripcions del programa d’activitats de lleure “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat/PortalPreinscripcions El nombre total de places que s’ofereixen és de 9.193. La iniciativa, que enguany arriba a la seva vint-i-unena edició, ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 16 anys a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Llegir mésMiquel Iceta amb Antoni Poveda abans dels parlaments.

Dilluns, 9.3.2015 11:00h

Iceta insisteix en una reforma constitucional per millorar la relació Catalunya / Espanya

Miquel Iceta va assistir diumenge al matí a la quinzena edició de la calçotada que organitza el PSC de Sant Joan Despí, enguany per donar suport a la candidatura a la reelecció de l’alcalde Antoni Poveda a les properes eleccions municipals del 24 de maig. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha constatat que “fa temps que el president Mas no sap on va, ni amb qui anar”. “La política catalana necessita un rumb, un full de ruta seriós per superar aquesta etapa de quatre anys sense cap nova competència, inversió i projecte; però amb objectius que s’anaven fixant, tots ells condemnats al fracàs”. Llegir mésUn treballador fent tasques de manteniment i recuperació a les dunes.

Dilluns, 9.3.2015 10:00h

L'AMB posa en marxa un programa per retirar plantes invasores de les zones dunars a les platges metropolitanes

Amb aquesta acció es volen recuperar els ecosistemes dunars propis amb la seva vegetació típica, que degut a l'acció humana i a la presència d'espècies invasores, ha anat desapareixen de les dunes. La vegetació que es denomina "invasora" està formada per espècies alienes al medi que, al no tenir depredadors o competidors, s'estenen sense control, cobrint la superfície de les dunes i d'aquesta manera desplaçant o fins i tot, impedint el creixement de la flora dunar autòctona (i afectant a totes les especies de fauna que en depenen). Llegir mésEl president Mas a l'acte del Dia Internacional de les Dones.

Dilluns, 9.3.2015 09:00h

El President Mas creu que cal aprofitar els canvis profunds del país ‘per aconseguir l' equitat entre homes i dones’

En el decurs de l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones al Palau de la Generalitat, el cap de l’Executiu ha afirmat que hi ha hagut un “progrés immens en els darrers cents anys” pel fa a la igualtat de gènere, la igualtat de drets, o la igualtat legal, però ha reconegut que, per exemple, en l’àmbit de l’empresa privada la presència de les dones als consells d’administració és molt desigual respecte a la dels homes i ha afirmat que “no podem estar satisfets amb els ulls del present”. Llegir mésDivendres, 6.3.2015 17:00h

Molins de Rei renova la il•luminació dels porxos del Canal amb llums ‘led’ apostant així per l’eficiència energètica

L’Ajuntament de Molins de Rei ha invertit 19.000 euros en renovar la il•luminació dels porxos i passadissos del barri del Canal, l’actuació ha permès millorar la seguretat de la zona i reduir per cinc el consum energètic. També s’ha aprofitat per renovar el cablejat que estava molt deteriorat. Durant les darreres setmanes l’Ajuntament ha substituït 80 antigues llumeneres instal•lades en els passadissos i porxos del barri del Canal per 44 projectors leds molt més eficients. Concretament es passarà d’un consum de 19. Llegir mésDivendres, 6.3.2015 16:00h

Sant Feliu es consolida com a 'Smart city' incorporant un sistema de telegestió de l’enllumenat i el reg al Parc Nadal

Després de tres mesos en funcionament, dimecres 4 de març es va fer la presentació pública del nou model de telegestió de l’enllumenat i del reg que s’ha posat en marxa al parc Nadal de Sant Feliu de Llobregat. La presentació, oberta a la ciutadania, va incloure una xerrada que es va fer al Centre Cívic Les Tovalloles on es va explicar el funcionament del sistema i es van detallar els principals avantatges. Tot seguit, tècnics municipals i de l’empresa que ha creat el sistema tecnològic que permet la telegestió van fer una demostració pràctica des del mateix parc. Llegir mésDivendres, 6.3.2015 15:00h

Begues inaugura el cicle formatiu “enFEINA’t” dirigit a persones en situació d’atur i professionals en actiu

Les noves tecnologies seran la base de l’aprenentatge en tots els eixos temàtics; fins i tot, els assistents podran crear el seu propi videocurrículum, un nou format innovador i eficaç en l’actual mercat del treball. L’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, manifesta que l’atur és una de les principals preocupacions de l’Ajuntament: “Tenim la necessitat de trobar vies que permetin que l’afectació de l’atur a Begues continuï tenint un impacte menor que el que, malauradament, provoca en el nostre entorn”. Llegir mésUna imatge dels carrers de Sant Boi amb enllumenat artificial.

Divendres, 6.3.2015 13:00h

Sant Boi estalvia 75.000€ el 2014 gràcies al Pla Director d'Eficiència Energètica i altres mesures aplicades

L'any 2014, l'Ajuntament va reduir la seva despesa energètica en 75.000 euros respecte a l'any anterior (-3%). La reducció ha estat possible gràcies a un esforç d'estalvi que ha tingut repercusió tant a l'enllumenat públic (-41.000 euros) com als edificis municipals (-34.000 euros, entre electricitat i gas natural). La reducció de la despesa energètica ha estat possible malgrat els constants augments del cost de l'energia i gràcies a un esforç col·lectiu: les escoles i centres esportius participants al projecte Euronet 50/50, els treballadores i les treballadores dels edificis municipals, les persones usuàries dels equipaments i l'Ajuntament mateix. Llegir mésPanoràmica d' Esplugues.

Divendres, 6.3.2015 12:00h

Esplugues aprova sancionar a les entitats bancàries que tinguin pisos sense ocupar

L’Ajuntament d’Esplugues ha acordat sancionar les entitats bancàries que mantinguin pisos buits. Segon el cens elaborat pel consistori, 37 habitatges propietat dels bancs es troben actualment en aquesta situació. En 26 casos, les entitats han accedit a la proposta de l’Ajuntament de dedicar els pisos buits a lloguer social i ja s’està treballant conjuntament per definir la fórmula exacta. En els 11 casos restants, el consistori està pendent d’iniciar en breu els expedients sancionadors contra les entitats titulars. Llegir mésArxiu: Antonio Balmón.

Divendres, 6.3.2015 11:00h

Balmón vol fulminar el Consell Comarcal del Baix Llobregat perquè ‘els consells comarcals no tenen sentit’

Antonio Balmón, Vicepresident executiu de l’AMB i Alcalde de Cornellà de Llobregat, ha fet unes polèmiques declaracions a la conferència “Cohesió social i progrés econòmic a l’àrea metropolitana de Barcelona”, dins del cicle de trobades del Cercle de l’Aigua, de la fundació Agbar. Durant la conferència, ha demanat als partits que després de les eleccions municipals del 24 de maig no caiguin en "debats estèrils" i crida a intentar tornar a configurar un govern ampli a l'AMB que "integri tothom" per tal que tots els projectes que s'estan impulsant no quedin aturats. Llegir mésginy giny giny giny

Butlletí

Subscriu-te

Correu electrònic
     
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.

giny

Opinions

Agenda cultural

Oferta Laboral