Signat un conveni entre Pallejà i l’ empresa Solidança per lluitar contra l’ atur i l’ exclusió social

Els Serveis Socials treballaran de forma conjunta amb l’entitat per identificar els ciutadans amb més dificultats per trobar un lloc de treball.

L’Ajuntament de Pallejà i l’associació sense ànim de lucre Solidança treballaran conjuntament per afavorir l’entrada al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social. Gràcies a un conveni signat entre el consistori i l’entitat, Solidança farà tasques de reinserció laboral amb les persones que vinguin derivades dels Serveis Socials. A més, l’acord també preveu que els ofereixin la possibilitat de fer cursos de formació perquè puguin millorar el seu accés al mercat laboral. A banda de l’àmbit ocupacional, el pacte també aborda aspectes com la recollida de roba usada, a través dels contenidors taronges.

El 0,5% del pes de la roba que es recuperi a Pallejà, es destinarà al banc de roba municipal, que suposa uns 150kg anuals amb destinació social. Solidança s’ocupa a Pallejà de la recollida de roba, electrodomèstics, olis o mobles des de fa anys, però encara no havien signat cap conveni amb l’Ajuntament. Ara, es fa un pas endavant per millorar, també, la situació dels pallejanencs amb més riscos econòmics i socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article