L’ entitat intercomarcal B-30 referma el seu compromís amb la innovació i la recerca per enfortir el teixit industrial

En aquesta reunió, celebrada a Martorell, s'ha decidit seguir refermant els lligams amb els centres de recerca i innovació amb l'objectiu d'enfortir la promoció econòmica i la creació d'ocupació en aquesta àrea.

La Comissió Executiva de l'Associació Àmbit B30 s'ha reunit per fer seguiment de les diferents àrees de treball després de la reunió del Consell Plenari del passat febrer en la que es va revalidar per unanimitat la confiança en Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, com a president de l'Associació i en la que també es van renovar els òrgans de govern. En aquest sentit, la Comissió Executiva ha aprovat treballar amb el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona per tal d'explorar un possible col•laboració futura en el marc del HUB B30 de Manufactura Avançada.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Associació Àmbit B30 a través de la qual es busca impulsar en l'entorn de la B30 la transferència de coneixement entre els investigadors i la empresa per tal de fabricar productes d'alta tecnologia, introduir tècniques innovadores en la producció i desenvolupar nous processos de fabricació amb l'objectiu de consolidar i projectar a l'exterior la industria existent així com crear-ne de nova. Amb aquests objectius, la Comissió Executiva també ha decidit establir un conveni amb el Consorci Localret per tal de seguir apostant per l'impuls i el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions i, especialment, per desenvolupar infraestructures tecnològiques als polígons industrials d'aquesta àrea geogràfica.

Així mateix, la Comissió també ha validat establir un acord amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'adhesió d'un nou membre, en aquest cas, una associació empresarial del Baix Llobregat que haurà de ser ratificada pel Consell Plenari de l'Associació. Recordem que fins al moment, els representants del Baix Llobregat en aquesta entitat supra comarcal son Martorell, El Papiol i el propi Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article