Els guanyadors dels Premis Ràdio Molins de Rei 2016 ja tenen nom, destaca el programa Polònia de TV3

L’organització dels premis ha optat per buscar una data i un escenari que convidin més a sortir de casa i assistir a la Gala, i per això es faran el proper 29 d’abril, al teatre de la Joventut Catòlica – La Peni, a les 20.30h.

Les novetats no acaben aquí, s’ha renovat la pàgina web i s’han fet canvis en les categories i el jurat, que passa a ser un jurat únic que ha fet les propostes de premis per totes les categories. L’única categoria que, com ja passava fins ara, queda a criteri de la votació popular és el Premi Trajectòria (el que fins ara era el premi Molinenc/a d’Honor).

Els candidats són Josep Artés (molinenc vinculat a diferents entitats i cronista de la historia de la vila); Pilar Raventós (presidenta del col•lectiu de vídues, ex jutgessa de pau); i Josep Raventós Cartró (membre de l’Associació Obrera i divulgador de la història local). Les votacions per aquest premi es podran fer com sempre per Internet i per telèfon entre l’11 i el 25 d’abril. Pel que fa als guanyadors de la resta de categories per aquesta edició del 2016 són els següents:

Premi VALORS: Assemblea Groga. Per la lluita constant per millorar el sistema educatiu i evitar les retallades.

Premi CULTURA: Pep Bergadà (Daltabaix). Co-fundador de Daltabaix, una associació sense ànim de lucre, formada per persones amants de la música, que té com a objectiu principal la difusió de la cultura en directe i, en especial, dels concerts de proximitat. També va possibilitar que el cicle comarcal Contrabaix a arribés a la vila.

Premi IMPULS: Rosa, Teresa i Josep Valls. Floristes amb una llarga tradició familiar. El jurat ha tingut en compte la trajectòria familiar de la Floristeria Valls i la feina de les floristes que exporten la seva tasca fora de la vila. Recentment han estat a Los Angeles on una empresa tailandesa les ha contractat per fer treballs amb tulipes. L’Escola d’Art Floral que tenen compta amb un gran prestigi.

Premi INNOVACIÓ: JOAN VÉLEZ de l'Institut Desvern de Protètica). Per haver creat una empresa, que té un taller a la vila, que fabrica pròtesis per les persones afectades per les mines anti-persona. Es valora la feina que està fent per ajudar a persones que han patit una mutilació per una mina anti-persona, i ha aconseguit crear unes pròtesis que s’adapten a cada pacient i fer-ne el seguiment al llarg del temps, així com també renovar aquestes pròtesis i mantenir-les quan ho necessiten.

Premi RÀDIO (nou): Al programa LÍMIT VERTIKAL, presentat per Jesús Blanco, un programa fet des de la passió per la natura, un sentiment que el seu conductor sap transmetre als oients. Jesús Blanco també, des de fa uns anys, realitza uns programes especials per la Fira, des de l’estand del c. Pere Calders, on realitza experiments en directe, amb molta expectació per part dels visitants que s’acosten a veure’l.

Premi MICRÒFON (nou): A Pere Pahissa Castells, per la seva dedicació i implicació en la realització del programa DIARI “La Tenora”, que des de fa 24 temporades s’emet de dilluns a diumenge a RMR, també per les 24h DE SARDANES que es realitzen per la diada de l’11 de setembre, dos programes únics al panorama radiofònic català.

Premi COMUNICACIÓ “Miquel Armengol”: Aquest any el premi és pel programa POLÒNIA, amb motiu dels seus 10 anys en antena, per haver sabut mantenir un programa d’humor que té com a fil conductor l’actualitat política i haver aconseguit fer que la sàtira política formi part de l’oferta televisiva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article