L’ Alcaldessa de Gavà demana “actuar amb contundència envers els delictes contra el patrimoni i els petits furts”

Així de clara es mostrava Raquel Sánchez ahir a la Junta Local de Seguretat, que ha comptat també, a banda de totes les forces policials amb la presència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Catalunya, Miquel Àngel Escobar, on s’ha fet balanç dels darrers dotze mesos i establert les línies d’actuació més immediates.

Segons l’alcaldessa, les dades demostren que “Gavà és una ciutat segura, amb un índex important de resolució i coneixement dels fets delictius”. No obstant això, l’alcaldessa ha instat els cossos de seguretat a què incrementin les tasques de vigilància, de control i de prevenció en els delictes patrimonials, que són els majoritaris. L’alcaldessa ha explicat que bona part d’aquests fets delictius són furts i, en gran mesura, robatoris que tenen lloc a l’interior dels vehicles i que han experimentat un lleuger increment, mentre que han disminuït els robatoris a domicilis.

“Hem de continuar actuant en els delictes patrimonials sobretot en els robatoris dins dels vehicles i insistint en els barris on més es produeixen, com Gavà Mar, i en els mesos d’estiu”, ha afegit Sánchez. L’alcaldessa ha insistit que “és fonamental la coordinació i cooperació entre la Policia Local i Mossos d’Esquadra, i també amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en els àmbits competencials en què actuen”.

En aquest sentit, a la Guàrdia Civil els ha requerit que reforcin la vigilància, en coordinació amb l’Agrupació de Defensa Forestal, per prevenir i actuar contra els incendis forestals, ja sigui a les zones boscoses com al Parc Agrari. Sánchez també ha demanat a les forces de seguretat un major control dels polígons industrials “no perquè hi hagi cap repunt dels delictes ni per la seva gravetat sinó perquè així ens ho demana el teixit empresarial”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article