Els mossos atorguen una medalla al martorellenc Salvador Esteve com a expresident de la Diputació

Al Dia Nacional de les Esquadres celebrat ahir, els Mossos han condecorat l'expresident de la corporació, Salvador Esteve, amb la medalla de bronze amb distintiu blau.

Salvador Esteve ha assegurat que “aquesta distinció té un component de joia i d’agraïment per la col•laboració que vaig tenir durant vint anys formant part del comitè de l’Escola de Policia en l’etapa d’alcalde i pel suport incondicional quan era a la Diputació de Barcelona”. L'exalcalde ha elogiat el paper dels cossos de seguretat: "hem d'estar al seu costat perquè és la nostra policia més propera juntament amb les policies locals". Els Mossos d'Esquadra han reconegut la seva tasca com a president de la Diputació, institució, durant el seu anterior mandat va destacar “per la seva vocació de col•laboració amb la Policia de la Generalitat.”

Durant l'acte de celebració del dia de les Esquadres, s'han atorgat 235 medalles i cinc plaques commemoratives, amb la voluntat de destacar la tasca i trajectòria professional de les diverses personalitats i entitats que han col•laborat i ajudat al cos dels Mossos d'Esquadra, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil en reconeixement a actuacions meritòries. L'acte ha comptat amb les intervencions del MHP de la Generalitat, Carles Puigdemont, del conseller d'Interior, Jordi Jané, i del cap del cos dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluis Trapero.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article