Demà dimecres es farà un nou simulacre d’ avís per risc químic a 12 poblacions del Baix Llobregat

El proper 13 d'abril al matí tindrà lloc la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2016, durant la prova sonaran les sirenes instal•lades a 36 municipis de Catalunya. La prova es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

L’activació de les sirenes és farà per sectors de risc i en diferents fases amb la següent cronologia: A les 10:00, s’ activaran les sirenes en mode d’ alerta al Sector Químic del Llobregat - Vallès Occidental i Bages, en concret als municipis d’ Abrera, Castellbisbal, Castellgalí, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca. Les sirenes es desactivaran a les 10:10.

Per altra banda, al Sector Químic del Llobregat – Barcelonès l’ avis s’ activarà a les 12:00 i finalitzarà a les 12:10 als següents municipis: Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Viladecans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article