Sant Esteve Sesrovires paga la quota de l’ AMI amb aportacions dels ciutadans

Les promeses electorals i polítiques s’ han de complir, quan Esquerra aconseguia l’ alcaldia una d’ elles va ser garantir la incorporació del municipi a l’ entitat independentista, però amb el compromís dels republicans de que la quota mai sortiria de les arques municipals.

El passat 13 de maig s’ ingressava la quota al departament de tresoreria que feia membre de ple dret al consistori sesrovirenc de l’ AMI per aquest 2016, en concret la quantitat és de 745,50€ que tant ciutadans individuals del municipi com Esquerra amb la donació de tots els ingressos de la loteria de Nadal han aportat. Precisament avui que es compleix un any de les eleccions municipals, cal recordar que Esquerra entrava amb força a l’ Ajuntament amb tres regidors i al cap d’ uns dies ocupava l’ alcaldia amb un multipacte que no va acabar quallant, però va donar temps a que el dimarts 15 de setembre s’ aprovés la incorporació del municipi a l’ AMI, durant el 2015 constava com a adherit però sense pagar la quota i sense ser de ple dret. Ara, amb el pagament d’ aquesta quota que en un principi tindrà aquesta continuïtat de liquidació cada any, el poble consta com a membre de ple dret i es suma als altres 16 municipis baixllobregatins incorporats a l’ AMI.

Comentaris

Redacció llobregatdigital.cat Martorell
2.

#1 Correcte Alcaldessa, corregit queda amb el seu comentari, no teníem aquesta informació, mil disculpes.

M. del Carme Rallo i Casanovas Sant Esteve Sesrovires
1.

La informació que es dóna en aquesta noticia no es del tot correcta. El passat 29 de desembre de 2015 es va abonar a l'AMI la part corresponent a la quota del 2015 (186,37 euros) convertint-nos en membres de Ple dret des del Ple del mes de setembre en que es va aprovar la moció d'adhesió.

Comenta aquest article