Nova edició de l’Esportíssim a Molins de Rei

Tal i com anuncia l’ Ajuntament l’Esportíssim 2016 presenta alguns retocs organitzatius orientats a millorar la participació dels vilatans i de fer-ne una experiència encara més lúdica.

D’aquesta manera es recupera el Parc de la Mariona com a escenari principal de les activitats de promoció i de la festa, que tindrà lloc el divendres 3 de juny. Per altra banda, la cursa ecològica infantil de muntanya es reprograma al dissabte 28 a les 6 de la tarda per poder esponjar les activitats del cap de setmana. Finalment, el dilluns 30 de maig, la Federació Obrera també acollirà la presentació de l’entitat DISPORT FC, entitat que promociona la pràctica del futbol per a infants i joves amb discapacitat intel•lectual.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha volgut “animar a tota la gent de Molins de Rei que participi en aquesta gran festa de l’esport, un dels eixos més transversals a la vila i que aquesta temporada ha estat plena d’èxits per moltes entitats de la vila”.

De la seva banda, el primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Xavi Paz, ha apuntat que “els canvis plantejats aquest any estan pensats per incentivar al màxim la participació de tothom amb activitats que són atractives i divertides per a tothom i en escenaris tan magnífic com el Parc de la Mariona”. Pel què fa al tradicional reconeixement als esportistes de la vila es manté el format i l’escenari. Tindrà lloc al pati de Ca n’Ametller el dijous 2 de juny a les vuit del vespre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article