Esquerra Sant Andreu de la Barca renova executiva i il•lusió

La lluitadora secció local dels republicans, que no aconsegueix trencar l’ hegemonia socialista, va obtenir a les passades eleccions municipals els millors resultats de la seva història amb tres regidors, entre els quals trobem a Jordi Albert, actual President de la Federació comarcal del Baix Llobregat i l’ Hospitalet, es renova per anar a més.

Ja quasi amb la mirada posada a les properes eleccions municipals, on els republicans esperen trencar d’ una vegada els ja incomptables governs comandats pel PSC, la secció local d’ERC va celebrar una Assemblea Extraordinària on va sortir una renovada executiva local. L’ acte va ser una assemblea oberta a tots els militants, simpatitzants i amics d’ERC-SAB. Únicament es va presentar una candidatura a presidir la Secció Local, fruit del consens dels membres de la candidatura i la resta de militants i simpatitzants.

El resultat de la votació va ser de 25 vots a favor, i dos vots en blanc. En aquesta executiva hi ha integrants de l’anterior i gent que no n’havia format part, persones amb experiència política i militants que s’estrenen en aquesta tasca. La Presidència recau en la persona de Pere Campany, la Vicepresidència i Secretaria de la Dona en Isabel Peris, el Secretari de Finances és en Sebastià Santos, el Secretari de Política Municipal és en Marc Giribet, el nou Secretari d’Organització és n’Anselmo Moya, i continua com a Secretari de Comunicació en Joan Jansana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article