Els programes de formació de la Diputació de Barcelona arriben a més de 1000 joves i a més de 30 ajuntaments

Entre els ajuntaments que han participat de la província de Barcelona cal destacar els del Baix Llobregat, com; Esplugues, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Sant Andreu de la Barca.

Més d'un miler de joves han participat durant el curs 2015-2016 als Programes de Formació i Inserció (PFI), que es desenvolupen amb el suport de la Diputació. Més d'una trentena d'ajuntaments s'han implicat en aquests programes, que ofereixen a joves sense graduat d'ESO una via de segona oportunitat per prosseguir estudis de formació professional. Els PFI contribueixen a evitar l'abandonament escolar prematur i faciliten l'aprenentatge per accedir a una ocupació qualificada i duradora.

Aquest curs hi han participat 22 ens locals en la modalitat de Pla de Transició al Treball, amb 53 especialitats, i 11 ens locals en la modalitat de Pla d'Iniciació Professional, amb 16 especialitats, de les quals 3 han estat de necessitats educatives especials. El proper mes de juny els ajuntaments participants celebraran els actes de cloenda d'aquests Programes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article