Olesa vol aturar l’ incivisme al carrer iniciant una campanya per la prevenció de consum d’alcohol en els menors d’edat

Segons informa el propi Ajuntament, aquesta iniciativa s’ha posat en marxa arrel de problemàtiques detectades relacionades amb els riscos del consum entre joves del municipi, i específicament entre els menors d’edat.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Susana Yáñez, ha destacat que la campanya vol “aconseguir que la població es conscienciï sobre els veritables problemes que comporta el consum d’alcohol entre menors”. La campanya inclourà diferents activitats com per exemple una sèrie de xerrades als instituts. A més, la policia local té previst visitar els establiments comercials per tal d’explicar-los la campanya i proposar-los de penjar cartells per evitar la venta de begudes alcohòliques a menors.

De moment, la policia local ja ha fet les primeres visites i la valoració és molt positiva ja que els comerciants estan disposats a col•laborar. La campanya de prevenció del consum d’alcohol entre menors d’edat es treballarà transversalment des de Serveis Socials, Ensenyament, Cultura, Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Salut pública, Seguretat Ciutadana, Igualtat, Cabalbaix i Promoció Econòmica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article