Sant Andreu de la Barca contracta tres joves en risc d’exclusió social

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca treballa per facilitar la inserció laboral i social de persones amb dificultats especials, com ara els joves en risc d’exclusió social.

Amb aquesta finalitat el consistori col•labora amb la Fundació Futur, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció social i laboral mitjançant l’activitat de restauració per a col•lectivitats, tot fent servir productes de proximitat, ecològics i de comerç just i gestionant les seves cuines amb criteris de sostenibilitat. Fundació Futur és l’adjudicatària del servei de restauració de la remodelada piscina de Can Salvi i ha donat feina a tres joves de la ciutat en risc d’exclusió social, que han seguit un curs de formació com a ajudants de cuiner.

Una desena de joves de la ciutat que estaven a l’atur van seguir un procés de formació com a ajudants de cuiners i van fer pràctiques laborals en càterings multitudinaris amb entitats. D’aquests, tres han aconseguit feina al servei de restauració de la piscina de Can Salvi. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pérez, ha recordat que “els joves han seguit un procés de formació que els permet tenir més competències professionals per poder aconseguir una feina”.

Pérez ha explicat que l’Ajuntament durà a terme durant els pròxims mesos d’altres programes similars en funció de les necessitats de les persones i ha afegit que “continuarem treballant amb aquests col•lectiu, formant-lo i donant-li competències i alternatives per que es puguin inserir laboralment”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article