Darrer acte del Fòrum Municipalista per encarar el futur del Baix Llobregat

Aquest és un espai de reflexió i debat on les persones responsables de la gestió municipalista de la comarca han analitzat la situació actual del Baix Llobregat i els reptes que aquest territori té pel davant en aquest principi del segle XXI.

El plenari, en el què han participat alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat, i ha comptat amb l’assistència d’un bon nombre de regidors i regidores, així com representants d’entitats i institucions comarcals, ha posat damunt la taula les conclusions dels debats previs organitzats durant el desenvolupament d’aquest Fòrum Municipalista, així com les conclusions dels debats produïts en el procés de celebració del Congrés El Baix Llobregat a Debat.

En el decurs de la sessió, en Jon Joseba Leonardo, catedràtic de sociologia de la Universitat de Deusto i Director de l'Observatorio Urbano de Bilbao, ha presentat una conferència que, sota el títol “Els reptes del municipalisme en el S. XXI”, ens ha donat una visió externa dels grans reptes a què s’enfronta el municipalisme arreu i les adaptacions que, al seu parer, hauran d’anar adoptant les administracions locals.

Amb el plenari del Fòrum Municipalista s’han volgut establir les bases per acabar d’organitzar les conclusions d’un gran procés participatiu i de consens que finalitzarà a la tardor, amb una declaració institucional, que incorpori els compromisos a desenvolupar per les parts implicades en fer front als reptes de futur, que han deixat al descobert les conclusions del Congrés El Baix Llobregat a Debat i el mateix Fòrum Municipalista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article