L’ avantprojecte del pavelló esportiu de Vallirana presentat en societat

KF Arquitectes, redactors de l’avantprojecte, en van fer la presentació a la Sala de Plens municipal, amb presència de l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez. El nou pavelló, que ara entrarà en la fase de licitació del projecte, té prevista una capacitat superior als 500 assistents.

Comptarà amb una triple pista poliesportiva, una zona per a la gimnàstica, un bar/restaurant i uns espais per a les entitats esportives, a més de totes les instal·lacions, aparells, serveis i complements necessaris per a la pràctica dels diferents esports. Aquesta reivindicació història de la ciutadania comença a tenir dates concretes. Així, es preveu que després de la licitació i elaboració del projecte definitiu –i de la posterior licitació de l’obra–, la construcció s’iniciï cap al juliol del 2017, amb una previsió d’un any per a la seva conclusió.

Un dels principals objectius de l’avantprojecte ha estat mantenir la funcionalitat de la instal·lació amb diversos espais i la integració del complex en l’entorn natural que l’envolta. Cal recordar que, en el seu moment, l’Ajuntament va fer un concurs d’idees per a aquest pavelló i que s’ha elaborat l’avantprojecte sobre les idees sorgides en aquest concurs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article