Sant Boi destina 20.000€ al programa Millora enfocat als establiments comercials de la localitat

L'objectiu d'aquest programa és incentivar la posada al dia de la imatge externa dels establiments, la modernització interior dels locals i la millora de l'accessibilitat i de la gestió del negoci per adequar-la a les noves necessitats del mercat.

L'Ajuntament ha valorat la millora de la imatge de l'establiment, la modernització interior i exterior del local, l'accessibilitat o la gestió del negoci i la seva adequació a les noves necessitats del mercat. Aquesta nova iniciativa de suport al comerç urbà s'inscriu en les accions que du a terme l'Ajuntament per ajudar a la recuperació de l'economia local. La nova convocatòria de 2016 valora l'esforç d'esmena dels elements que garanteixin l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda com fer més accessible l'entrada o l'interior de l'establiment: passadissos, adaptació de mobiliari, adaptació dels emprovadors, adaptació dels lavabos i altres.

El termini de presentació de sol•licituds finalitza el 31 de desembre de 2016. L'Ajuntament informarà sobre quan poden demanar aquests ajuts les persones físiques o jurídiques titulars d'un establiment comercial, ubicat a Sant Boi, de venda al detall, de restauració, de serveis de bugaderia i tintoreria, de perruqueria i estètica i les agències de viatges detallistes. Es pot trobar més informació en aquest enllaç http://www.santboi.cat/llibres.nsf/ca-WebTemesperID/FE5D8CFE682DF35CC1257A8D0036C00F?OpenDocument&Clau=tramits&Idioma=ca&Seu=N  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article