Demòcrates comença la campanya pel dret a l’ autodeterminació des del Baix Llobregat

Mercè Jou, regidora i una de les impulsores del nou partit defensarà una moció en aquest sentit a l’ Ajuntament d’ Olesa.

Demòcrates de Catalunya mobilitza el món municipal, mitjançant la iniciativa de l'aprovació als plens dels ajuntaments de mocions en suport al referèndum, al Parlament de Catalunya, al Govern de la Generalitat de Catalunya i a les forces polítiques i socials favorables al dret a l'autodeterminació. Els regidors demòcrates a les Franqueses del Vallès, la Torre de Claramunt, Olesa de Montserrat i Granollers, entre molts altres indrets, ja han presentat la iniciativa de moció.

En les properes setmanes s'aniran presentant a molts altres municipis per al seu debat i aprovació. Jou, regidora demòcrata a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i portaveu responsable de relacions institucionals de Demòcrates de Catalunya ha manifestat que "des de Demòcrates estem convençuts que per aconseguir que el referèndum sigui un èxit cal la implicació de tots però principalment dels ajuntaments. El seu paper es clau a l'hora de promoure debats entre la ciutadania i facilitar els espais necessaris" i ha afegit que "és molt important que es visualitzi que el Parlament i el Govern no estan sols en aquest objectiu, sinó que tenen tot el món local al darrere i participant-hi activament". El text bàsic de la moció es pot consultar a documents adjunts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article